Kinderpagina

Hoi! 

Als je op deze site kijkt zou het zomaar kunnen dat jij je niet zo heel fijn voelt op dit moment. Misschien lukt het nog niet zo goed om vrienden of vriendinnen te vinden of voel je je vaak verdrietig, boos, bang of alleen. Op school of thuis. Misschien zijn er volwassenen, zoals je ouders of je meester of juf, die zich zorgen om je maken. Dat is natuurlijk ook niet fijn.

Zou het niet fijn zijn als…

Misschien wil je graag dat er dingen anders worden. En dat kan! Jij kunt veel meer dan je zelf denkt. Het is natuurlijk wel fijn als iemand je helpt met het ontdekken hoe jij er voor kunt zorgen dat je je weer prettig voelt. Hieronder zie je hoe de praktijkruimte er uit ziet. Want dat is de plek waar we samen uitzoeken hoe jij je weer fijn kunt voelen. 

Je mag hier heel veel

In de praktijk mag je heel veel. Er is speelgoed, er zijn knutselspullen, verkleedkleren. Nou ja, dat kun je op de foto’s zien. Je mag ook zelf dingen meenemen als je dat wilt. We kunnen kletsen, spelen, knutselen, spelletjes doen. Alles wat er nodig is. Zodat jij weer weet wat je kunt doen om je gelukkig te voelen. 

Gesprekken met je ouders

Ook heb ik gesprekken met je ouders en soms met je meester of juf. Met hen praat ik over wat er voor jou nodig is om je weer gelukkig te voelen. Ik vertel natuurlijk niet zomaar alles waar wij het over hebben, want dat zou raar zijn. Je ouders hoeven alleen te weten wat nodig is. En dat bedenken wij samen.